نی‌ نی سایت

آشپزی خانگی ایرانی نوین: تجربیات نی نی سایتی‌ها




آشپزی خانگی ایرانی نوین: تجربیات نی نی سایتی‌ها

آشپزی ایرانی، گنجینه‌ای از طعم‌ها و عطرهاست که نسل به نسل منتقل شده. اما این سنت غنی، همواره در حال تکامل است. در این پست، به سراغ تجربیات نی نی سایتی‌ها در زمینه آشپزی خانگی مدرن ایرانی می‌رویم و ایده‌هایی نو و خوشمزه را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

از ترکیب طعم‌های سنتی با تکنیک‌های جدید گرفته تا بهره‌گیری از مواد اولیه سالم‌تر و مغذی‌تر، نی نی سایتی‌ها در آشپزی خلاقانه ایرانی پیشگام هستند.

  • ✳️

    ترفندهای کاهش چربی غذا:

    بهره‌گیری از روغن‌های سالم‌تر مانند روغن زیتون و کانولا، بخارپز کردن به جای سرخ کردن و آب‌پز کردن گوشت قبل از استفاده در خورش‌ها.
  • ✳️

    جایگزین‌های سالم برای قند:

    بهره‌گیری از شیرین کننده‌های طبیعی مانند عسل، خرما و شیره انگور در تهیه دسرها و نوشیدنی‌ها.
  • ✳️

    تهیه نان‌های خانگی سالم:

    بهره‌گیری از آرد سبوس‌دار و افزودن دانه‌های مغذی مانند تخم کتان و کنجد به نان‌ها.

در نی نی سایت، بسیاری از کاربران دستور پخت‌های ابداعی خود را به اشتراک می‌گذارند. دستورهایی که هم طعم اصیل ایرانی را حفظ می‌کنند و هم با رویکردی مدرن و سالم، تهیه می‌شوند.

  • ✳️خورش قیمه با کدو حلوایی
  • ✳️فسنجان با گردوی کمتر و رب انار ملس
  • ✳️زرشک پلو با مرغ زعفرانی رژیمی
  • ✳️تهیه ادویه پلویی خانگی با عطر و طعم بی‌نظیر
  • ✳️کوکو سبزی با آرد جو
  • ✳️دلمه برگ مو با برنج قهوه‌ای
  • ✳️آش رشته با حبوبات کمتر و سبزیجات بیشتر
  • ✳️تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی
  • ✳️باقالی پلو با شوید خشک فراوان و سیر تازه
  • ✳️شله زرد با شیره انگور به جای شکر
  • ✳️فرنی با آرد برنج قهوه‌ای
  • ✳️کاچی با روغن حیوانی و زعفران فراوان
  • ✳️حلوا با آرد سنگک
  • ✳️شیر برنج با شیر بادام
  • ✳️کباب تابه‌ای با گوشت بوقلمون
  • ✳️جوجه کباب با ماست کم‌چرب و آبلیمو
  • ✳️میرزاقاسمی با بادمجان دودی و سیر فراوان
  • ✳️کوفته تبریزی با گوشت گوساله کم‌چرب و سبزیجات تازه
  • ✳️عدس پلو با کشمش پلویی و گردو خرد شده





آشپزی خانگی ایرانی جدید: تجربه‌های نی نی سایت و 19 نکته کاربردی

آشپزی خانگی ایرانی جدید: تجربه‌های نی نی سایت و 19 نکته کاربردی

1. راز طعم بی‌نظیر قیمه نذری

خیلی‌ها دنبال رمز و راز طعم قیمه نذری هستند.تو نی نی سایت خیلی‌ها میگن بهره‌گیری از گوشت گوسفندی تازه و تفت دادن پیاز با روغن حیوانی، تاثیر زیادی داره.بعضی‌ها هم میگن اضافه کردن یک قاشق رب انار آخر پخت، طعمش رو عالی می‌کنه.یه نکته دیگه هم که خیلی از کاربرا روش تاکید داشتن، بهره‌گیری از لپه مرغوبه.لپه رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه.همچنین میگن ادویه قیمه خیلی مهمه!ترکیب دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و زیره سبز می‌تونه یه عطر و طعم فوق‌العاده به قیمه بده.

یه کاربر هم گفته بود برای اینکه قیمه خوشرنگ بشه، رب رو جداگونه تفت بدید تا رنگ باز کنه و بعد به خورشت اضافه کنید.

آخرین نکته اینه که اجازه بدید قیمه با حرارت ملایم خوب جا بیفته تا طعم‌ها به خورد هم برن.یه ترفند دیگه هم بهره‌گیری از زعفران دم کرده است.قبل از سرو، کمی زعفران دم کرده به قیمه اضافه کنید تا عطر و طعمش عالی بشه.فراموش نکنید که صبر و حوصله، کلید اصلی پخت یه قیمه خوشمزه است!

2. ته چین مجلسی با طعم بهشتی

ته چین یه غذای اصیل و خوشمزه ایرانیه که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه.خیلی از کاربرا تو نی نی سایت از فوت و فن‌های مختلفی برای پخت یه ته چین مجلسی و خوشمزه صحبت کردن.اولین نکته، انتخاب برنج مناسبه.برنج ایرانی مرغوب بهترین گزینه برای ته چینه.برنج رو از قبل خیس کنید و آبکش کنید تا شفته نشه.برای مواد میانی ته چین، از مرغ پخته و ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده تفت داده شده استفاده میشه.میتونید از زرشک، خلال پسته و بادام هم استفاده کنید تا ته چینتون مجلسی‌تر بشه.مهم‌ترین قسمت ته چین، مایه ته چینه.

ماست چکیده، تخم مرغ، زعفران دم کرده و روغن رو با هم مخلوط کنید و با برنج آبکش شده ترکیب کنید.برای اینکه ته چینتون خوشرنگ بشه، میتونید از زرده تخم مرغ بیشتری استفاده کنید.ته چین رو توی قالب مورد نظرتون بریزید و با پشت قاشق خوب فشار بدید تا منسجم بشه.قالب رو داخل فر یا روی گاز قرار بدید تا ته چین بپزه و طلایی بشه.یه ترفند دیگه هم اینه که قبل از پخت، روی ته چین کمی روغن حیوانی آب شده بریزید تا خوش عطر و خوش طعم بشه.

3. قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه

قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانیه.تو نی نی سایت بحث‌های زیادی در مورد فوت و فن‌های پخت یه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه وجود داره.اولین نکته، انتخاب سبزی مناسبه.سبزی قورمه شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناجه.نسبت هر کدوم از سبزی‌ها هم خیلی مهمه.معمولا تره و جعفری باید بیشتر از گشنیز و اسفناج باشن.یه نکته مهم دیگه، تفت دادن سبزیه.سبزی رو باید با حرارت ملایم و روغن زیاد خوب تفت بدید تا رنگش تیره بشه و عطرش دربیاد.مراقب باشید سبزی نسوزه.برای اینکه قورمه سبزی خوشمزه بشه، میتونید از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز استفاده کنید.

لوبیا رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.

گوشت قورمه سبزی هم باید با کیفیت باشه.گوشت گوسفندی با استخوان بهترین گزینه است.برای ترش کردن قورمه سبزی میتونید از آبلیمو، آبغوره یا گرد لیمو استفاده کنید.مقدار ترشی رو بسته به ذائقه خودتون تنظیم کنید.یه ترفند دیگه هم اینه که برای خوش عطر شدن قورمه سبزی، میتونید کمی شنبلیله خشک بهش اضافه کنید.

4. مرغ شکم پر با طعم بی‌نظیر

مرغ شکم پر یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه.تو نی نی سایت خیلی‌ها از تجربه‌هاشون در مورد پخت مرغ شکم پر صحبت کردن.اولین قدم، انتخاب مرغ مناسبه.مرغ باید سالم و تازه باشه.مرغ رو خوب تمیز کنید و بشویید.برای مواد میانی مرغ شکم پر، میتونید از گردو، کشمش، زرشک، سبزیجات معطر و پیاز داغ استفاده کنید.مواد رو با هم تفت بدید و داخل شکم مرغ بریزید.برای اینکه مرغ خوشمزه بشه، میتونید مرغ رو با زعفران، روغن زیتون، آبلیمو و ادویه‌های دلخواه مزه‌دار کنید.مرغ رو داخل فر یا قابلمه بپزید.

نوشته های مشابه

اگر داخل فر میپزید، روی مرغ رو با فویل بپوشونید تا خشک نشه.

یه ترفند دیگه هم اینه که قبل از پخت، داخل شکم مرغ چند تا آلو بخارا قرار بدید تا مرغ طعم بهتری بگیره.برای خوشرنگ شدن مرغ، میتونید در اواخر پخت، روی مرغ رو با مخلوط زعفران و کره آب شده بمالید.

5. آش رشته خوشمزه و مقوی

آش رشته یه آش اصیل ایرانیه که برای فصل سرما خیلی مناسبه.تو نی نی سایت خیلی‌ها از فوت و فن‌های پخت یه آش رشته خوشمزه و مقوی صحبت کردن.اولین نکته، انتخاب حبوبات مناسبه.برای آش رشته از نخود، لوبیا و عدس استفاده میشه.حبوبات رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.سبزی آش رشته شامل اسفناج، جعفری، گشنیز و تره است.سبزی‌ها رو خرد کنید و به آش اضافه کنید.رشته آشی رو هم به آش اضافه کنید و اجازه بدید آش خوب جا بیفته.برای اینکه آش خوشمزه بشه، میتونید از کشک ساییده شده استفاده کنید.

کشک رو با آب رقیق کنید و به آش اضافه کنید.

برای تزیین آش رشته میتونید از پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ و کشک استفاده کنید.یه ترفند دیگه هم اینه که برای خوش طعم شدن آش، میتونید کمی قارا بهش اضافه کنید.

6. کباب کوبیده آبدار و لذیذ

کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین کباب‌های ایرانیه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از راز و رمزهای پخت یه کباب کوبیده آبدار و لذیذ صحبت کردن. اولین قدم، انتخاب گوشت مناسبه. برای کباب کوبیده از گوشت چرخ کرده گوسفندی و گاوی استفاده میشه. نسبت گوشت گوسفندی به گاوی باید بیشتر باشه. پیاز رنده شده رو هم به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید. پیاز رو حتما آبش رو بگیرید. برای اینکه کباب نریزه، میتونید کمی آرد نخودچی به گوشت اضافه کنید. گوشت رو به سیخ بکشید و روی آتش یا داخل فر کباب کنید. برای اینکه کباب آبدار بشه، میتونید در حین پخت، روی کباب رو با کره آب شده بمالید. یه ترفند دیگه هم اینه که برای خوش طعم شدن کباب، میتونید کمی سماق بهش اضافه کنید.

7. دلمه برگ مو خوشمزه و متفاوت

دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و پرطرفداره. تو نی نی سایت خیلی‌ها از تجربه‌هاشون در مورد پخت دلمه برگ مو صحبت کردن. اولین قدم، انتخاب برگ موی مناسبه. برگ مو باید تازه و جوان باشه. برای مواد داخل دلمه، میتونید از برنج، لپه، سبزیجات معطر، گوشت چرخ کرده و پیاز داغ استفاده کنید. برگ موها رو داخل آب جوش بریزید تا نرم بشن. مواد رو داخل برگ موها بپیچید و داخل قابلمه بچینید. روی دلمه‌ها آب و روغن بریزید و روی حرارت ملایم بپزید. برای اینکه دلمه‌ها خوشمزه‌تر بشن، میتونید کمی شکر و آبلیمو بهشون اضافه کنید.

8. عدس پلو مجلسی و خوش طعم

عدس پلو یه غذای ساده و خوشمزه است که برای وعده‌های ناهار و شام خیلی مناسبه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از فوت و فن‌های پخت یه عدس پلو مجلسی و خوش طعم صحبت کردن. عدس رو از قبل خیس کنید و بپزید. برنج رو هم آبکش کنید. لایه لایه برنج و عدس رو داخل قابلمه بریزید. روی عدس پلو روغن بریزید و دم کنید. برای اینکه عدس پلو خوشمزه‌تر بشه، میتونید از کشمش، خرما و پیاز داغ استفاده کنید. یه ترفند دیگه هم اینه که برای خوش عطر شدن عدس پلو، میتونید کمی دارچین بهش اضافه کنید.

9. باقلا پلو با گوشت گردن لذیذ

باقلا پلو با گوشت گردن یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از تجربه‌هاشون در مورد پخت باقلا پلو با گوشت گردن صحبت کردن. باقلا رو از قبل خیس کنید و پوست بگیرید. برنج رو هم آبکش کنید. گوشت گردن رو با پیاز و ادویه بپزید. لایه لایه برنج و باقلا رو داخل قابلمه بریزید. روی باقلا پلو روغن بریزید و دم کنید. گوشت گردن رو هم روی باقلا پلو قرار بدید.

10. زرشک پلو با مرغ رستورانی

زرشک پلو با مرغ یه غذای پرطرفدار و خوشمزه است که تو رستوران‌ها هم سرو میشه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از روش‌های مختلف پخت زرشک پلو با مرغ رستورانی صحبت کردن. مرغ رو با پیاز و ادویه بپزید. زرشک رو با کمی شکر تفت بدید. برنج رو هم آبکش کنید. زرشک رو روی برنج بریزید. مرغ رو هم کنار زرشک پلو سرو کنید. یه ترفند دیگه هم اینه که برای خوشرنگ شدن زرشک پلو، میتونید کمی زعفران به برنج اضافه کنید.

11. سوپ جو خوشمزه و مقوی

سوپ جو یه سوپ مقوی و خوشمزه است که برای فصل سرما خیلی مناسبه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از فوت و فن‌های پخت یه سوپ جو خوشمزه و مقوی صحبت کردن. جو رو از قبل خیس کنید و بپزید. مرغ یا گوشت رو هم بپزید و ریش ریش کنید. سبزیجات سوپ رو هم خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. رب گوجه فرنگی رو هم تفت بدید و به سوپ اضافه کنید. اجازه بدید سوپ خوب جا بیفته. برای اینکه سوپ خوشمزه‌تر بشه، میتونید از آبلیمو استفاده کنید.

12. کتلت گوشت خوشمزه و ترد

کتلت گوشت یه غذای ساده و خوشمزه است که برای وعده‌های ناهار و شام خیلی مناسبه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از روش‌های مختلف پخت کتلت گوشت خوشمزه و ترد صحبت کردن. گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، سیب زمینی آب پز رنده شده، تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید. مواد رو خوب ورز بدید. کتلت‌ها رو داخل روغن سرخ کنید. برای اینکه کتلت‌ها ترد بشن، میتونید از پودر سوخاری استفاده کنید. یه ترفند دیگه هم اینه که برای خوش طعم شدن کتلت، میتونید کمی جعفری خرد شده بهش اضافه کنید.

13. کوکو سبزی خوش عطر و طعم

کوکو سبزی یه غذای گیاهی خوشمزه و پرطرفداره. تو نی نی سایت خیلی‌ها از تجربه‌هاشون در مورد پخت کوکو سبزی خوش عطر و طعم صحبت کردن. سبزی کوکو شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید است. سبزی‌ها رو خرد کنید و با تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید. مواد رو داخل روغن سرخ کنید. برای اینکه کوکو خوش عطر بشه، میتونید از سیر رنده شده استفاده کنید. یه ترفند دیگه هم اینه که برای پف کردن کوکو، میتونید کمی بیکینگ پودر بهش اضافه کنید.

14. میرزا قاسمی خوشمزه و دودی

میرزا قاسمی یه غذای شمالی خوشمزه و پرطرفداره. تو نی نی سایت خیلی‌ها از فوت و فن‌های پخت یه میرزا قاسمی خوشمزه و دودی صحبت کردن. بادمجان‌ها رو روی آتش یا داخل فر کباب کنید. پوست بادمجان‌ها رو بگیرید و ساطوری کنید. سیر رو تفت بدید و بادمجان‌ها رو بهش اضافه کنید. گوجه فرنگی رنده شده رو هم به میرزا قاسمی اضافه کنید. اجازه بدید میرزا قاسمی خوب جا بیفته. برای اینکه میرزا قاسمی دودی بشه، میتونید از دود حاصل از سوختن پوست بادمجان استفاده کنید.

15. کشک بادمجان خوشمزه و لذیذ

کشک بادمجان یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که برای وعده‌های ناهار و شام خیلی مناسبه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از تجربه‌هاشون در مورد پخت کشک بادمجان خوشمزه و لذیذ صحبت کردن. بادمجان‌ها رو سرخ کنید یا کبابی کنید. بادمجان‌ها رو له کنید. پیاز داغ و سیر داغ درست کنید. بادمجان‌ها، پیاز داغ و سیر داغ رو با هم مخلوط کنید. کشک رو هم به کشک بادمجان اضافه کنید. برای تزیین کشک بادمجان میتونید از نعناع داغ و گردو استفاده کنید.

16. املت گوجه فرنگی خوشمزه و سریع

املت گوجه فرنگی یه غذای سریع و خوشمزه است که برای صبحانه خیلی مناسبه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از روش‌های مختلف پخت املت گوجه فرنگی خوشمزه و سریع صحبت کردن. پیاز رو تفت بدید. گوجه فرنگی خرد شده رو به پیاز اضافه کنید. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه کنید. املت رو سرخ کنید. برای اینکه املت خوشمزه‌تر بشه، میتونید از فلفل دلمه ای و قارچ استفاده کنید.

17. خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و مقوی

خوراک لوبیا چیتی یه غذای مقوی و خوشمزه است که برای فصل سرما خیلی مناسبه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از فوت و فن‌های پخت یه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و مقوی صحبت کردن. لوبیا چیتی رو از قبل خیس کنید و بپزید. پیاز رو تفت بدید. رب گوجه فرنگی رو هم تفت بدید. لوبیا چیتی، پیاز داغ و رب گوجه فرنگی رو با هم مخلوط کنید. اجازه بدید خوراک لوبیا چیتی خوب جا بیفته. برای اینکه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه‌تر بشه، میتونید از سیب زمینی و قارچ استفاده کنید.

18. آش جو پرک خوشمزه و آسان

آش جو پرک یه آش سریع و خوشمزه است که برای وقتی که وقت زیادی ندارید خیلی مناسبه. تو نی نی سایت خیلی‌ها از دستورهای مختلف پخت آش جو پرک خوشمزه و آسان صحبت کردن. جو پرک رو با آب بپزید. سبزیجات آش رو اضافه کنید. ادویه ها رو اضافه کنید. بذارید آش جا بیفته. میتونید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید. برای خوش طعم شدن از آبلیمو استفاده کنید.

19. سیب زمینی سرخ کرده ترد و طلایی


آشپزی خانگی ایرانی جدید: خلاصه تجربیات نی نی سایت

آشپزی خانگی ایرانی جدید: خلاصه تجربیات نی نی سایت

سیب زمینی سرخ کرده یه پیش غذای خوشمزه و پرطرفداره که تقریباً همه دوستش دارن. تو نی نی سایت خیلی ها از ترفندهاشون برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده ترد و طلایی گفتن. سیب زمینی ها رو خلالی کنید و داخل آب سرد خیس کنید تا نشاسته اش گرفته بشه. بعد از آب در بیارید و خوب خشکشون کنید. داخل روغن داغ سرخ کنید. برای اینکه ترد بشه، میتونید قبل از سرخ کردن کمی آرد ذرت بهش اضافه کنید. موقع سرو نمک و فلفل بزنید. برای طعم بهتر میتونید از پودر سیر یا پاپریکا استفاده کنید.


ایده‌های خلاقانه برای ته چین مرغ

خیلی از مامان‌ها در نی نی سایت پیشنهاد دادن برای ته چین، مرغ رو با زعفرون و پیاز داغ حسابی طعم‌دار کنید. بعضی‌ها هم گفتن اضافه کردن یه لایه نازک زرشک بین برنج و مرغ، طعم ته چین رو خیلی بهتر می‌کنه. بهره‌گیری از ماست چکیده به جای ماست معمولی هم یه ترفند دیگه‌ست که باعث می‌شه ته چین سفت‌تر و خوشمزه‌تر بشه. چند نفر هم پیشنهاد دادن برای ته چین، از پودر هل استفاده کنین، عطر خیلی خوبی بهش میده. یه ایده جالب هم بهره‌گیری از خلال بادوم و پسته بود که ظاهر ته چین رو خیلی شیک می‌کنه. یادتون باشه قبل از گذاشتن ته چین تو فر، حتماً سطحش رو با کره آب شده چرب کنین تا طلایی بشه. یه نکته مهم هم اینه که برنج ته چین نباید خیلی شل باشه، باید کمی دون‌تر باشه.

ترفندهای پخت قورمه سبزی جا افتاده

برای قورمه سبزی، اول سبزی‌ها رو خوب سرخ کنین ولی مواظب باشین نسوزه، رنگش تیره نشه. بهره‌گیری از گوشت گوسفندی با کمی چربی، طعم قورمه سبزی رو خیلی بهتر می‌کنه. لیمو عمانی‌ها رو قبل از اضافه کردن، حتماً چند تا سوراخ بزنین تا تلخ نشه. بعضی‌ها میگن اضافه کردن یه قاشق رب انار، طعم قورمه سبزی رو ملس و خوشمزه می‌کنه. برای اینکه قورمه سبزی خوب جا بیفته، باید با حرارت خیلی کم و برای مدت طولانی بپزه. اضافه کردن چند قطره آبلیمو در انتهای پخت، طعم قورمه سبزی رو ترش و خوشایند می‌کنه. یادتون باشه لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنین و آبش رو چند بار عوض کنین تا نفخش گرفته بشه.

نکات کلیدی برای تهیه قیمه نذری خوشمزه

برای قیمه نذری، اول گوشت رو خوب تفت بدین تا رنگش تغییر کنه. لپه رو از قبل خیس کنین و بعد از تفت دادن با گوشت، به خورشت اضافه کنین. رب گوجه فرنگی رو هم خوب تفت بدین تا رنگش باز بشه و بوی خامی‌اش گرفته بشه. اضافه کردن زعفران دم کرده، عطر و طعم قیمه رو بی‌نظیر می‌کنه. برای اینکه قیمه روغن بندازه، می‌تونین کمی دنبه هم بهش اضافه کنین.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا