۳۰ نکته الزامی آشپزی از تجربیات نی نی سایت
سلام به همه کدبانوهای عزیز! امروز اومدم تا خلاصه ای از تجربیات ارزشمند خانم های هنرمند نی نی سایت رو در مورد آشپزی باهاتون به اشتراک بذارم. این نکات حاصل سال ها تجربه و آزمون و خطاست و مطمئنم به درد همه تون میخوره.
پس کمربندهاتون رو ببندید و آماده باشید برای یه سفر خوشمزه در دنیای آشپزی!
- ✳️برای داشتن پیاز داغ مجلسی، پیاز رو خیلی نازک و یکدست خرد کنید و با حرارت ملایم و صبر زیاد سرخ کنید.
- ✳️برای جلوگیری از ته گرفتن برنج، قبل از جوش اومدن آب، یه قاشق روغن مایع بهش اضافه کنید.
- ✳️برای اینکه خورشت قیمه تون خوشرنگ بشه، رب گوجه رو خوب تفت بدید.
- ✳️اگر سوپتون خیلی شور شد، یه سیب زمینی پوست کنده داخلش بندازید تا نمک اضافی رو جذب کنه.
- ✳️برای اینکه کتلت وا نره، به مایه اش یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید.
- ✳️برای خوش طعم شدن مرغ، قبل از پخت، اون رو با پیاز، سیر، زعفران و آبلیمو مزه دار کنید.
- ✳️برای اینکه سبزیجاتتون تازه بمونه، اون ها رو داخل یه ظرف آب سرد در یخچال نگهداری کنید.
- ✳️برای از بین بردن بوی بد سیر از دست، اون رو با استیل بشویید.
- ✳️برای داشتن خمیر پیتزای عالی، از آرد نون فانتزی استفاده کنید و خمیر رو خوب ورز بدید.
- ✳️برای جلوگیری از سر رفتن شیر، لبه قابلمه رو با کره چرب کنید.
- ✳️برای اینکه کیکتون پف کنه، سفیده تخم مرغ رو جداگانه بزنید تا کاملا فرم بگیره.
- ✳️برای اینکه مرباتون کپک نزنه، شکر کافی بهش اضافه کنید و بعد از پخت، داخل شیشه تمیز و استریل بریزید.
- ✳️برای اینکه کوفته هاتون خوشمزه تر بشه، داخل مایه اش سبزیجات معطر مثل ترخون و مرزه اضافه کنید.
- ✳️برای جلوگیری از تغییر رنگ سیب زمینی بعد از پوست کندن، اون رو داخل آب سرد قرار بدید.
- ✳️برای اینکه سس ماکارونی تون غلیظ بشه، قبل از اضافه کردن گوجه، اون رو کمی تفت بدید.
- ✳️برای اینکه بادمجان روغن کمتری جذب کنه، قبل از سرخ کردن، اون رو نمک بزنید و نیم ساعت استراحت بدید.
- ✳️برای اینکه تخم مرغ آب پزتون راحت پوست کنده بشه، بعد از پخت، اون رو داخل آب سرد قرار بدید.
- ✳️برای اینکه برنجتون دون دون بشه، قبل از پخت، اون رو خوب بشویید و خیس کنید.
- ✳️برای اینکه گوشت چرخ کرده وا نره، اون رو با پیاز رنده شده و آرد سوخاری مخلوط کنید.
- ✳️برای اینکه آبگوشتتون خوشمزه تر بشه، یه تیکه دنبه بهش اضافه کنید.
- ✳️برای اینکه عدس پلوتون خوش عطر بشه، بهش کمی دارچین و زیره اضافه کنید.
- ✳️برای اینکه آش رشته تون جا بیفته، بذارید با حرارت ملایم خوب بپزه.
- ✳️برای اینکه شربت آلبالوتون خوشرنگ بشه، از آلبالوهای رسیده و خوشرنگ استفاده کنید.
- ✳️برای اینکه حلوا تون نرم و لطیف بشه، آرد رو خوب تفت بدید و روغن رو به تدریج اضافه کنید.
- ✳️برای اینکه ژله تون خوب ببنده، از مقدار آب کمتری استفاده کنید.
- ✳️برای اینکه سوهان خونگی تون ترد بشه، از روغن جامد و کره استفاده کنید.
- ✳️برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه، بهش کمی گلاب و هل اضافه کنید.
- ✳️برای اینکه ته چین تون خوشرنگ بشه، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
- ✳️برای اینکه کوکو سبزی تون پفکی بشه، بهش یک قاشق ماست اضافه کنید.
- ✳️برای اینکه قورمه سبزی تون خوب جا بیفته، لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید.

منتظر نظرات و تجربیات شما هستم!
با آرزوی سلامتی و شادی برای همه شما.
۳۰ تجربه ناب آشپزی از نی نی سایت
۱. ترفند طلایی پخت برنج مجلسی
برای اینکه برنجتون قد بکشه و دون دون بشه، حتماً قبل از پخت، حداقل نیم ساعت توی آب نمک خیس کنید. به ازای هر پیمانه برنج، یک پیمانه و نیم آب بریزید. اینطوری دیگه شفته نمیشه. بعد از آبکش کردن، ته دیگ سیب زمینی رو حتماً روغن فراوون بریزید تا حسابی طلایی و ترد بشه. برای خوش عطر شدن برنج، موقع دم کردن، کمی زعفران دم کرده و کره اضافه کنید. وقتی برنج رو دم میذارید، حتماً از دم کنی استفاده کنید تا بخار به خوبی جمع بشه و برنجتون نرم و یکدست بشه. یه نکته دیگه هم اینکه شعله رو خیلی کم کنید تا برنج به آرومی دم بکشه و ته دیگ نسوزه. به برنج آبلیمو اضافه نکنید، طعمش رو عوض میکنه.
۲. راز خوشمزگی قورمه سبزی جا افتاده
راز اصلی قورمه سبزی خوشمزه، سرخ کردن حسابی سبزیه. اما مراقب باشید نسوزه!از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید تا طعم قورمه سبزی بینظیر بشه. لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. لیموعمانی رو با چنگال سوراخ کنید و نیم ساعت توی آب جوش بندازید تا تلخیش بره. برای اینکه قورمه سبزی روغن بندازه، بذارید با حرارت خیلی کم، حدود ۴-۵ ساعت جا بیفته. اگه قورمه سبزیتون خیلی ترش شد، یه قاشق چایخوری شکر بهش اضافه کنید. برای عطر بهتر، اواخر پخت یه مقدار شنبلیله خشک اضافه کنید.
۳. فوت و فن کوکو سبزی پفکی
برای اینکه کوکو سبزی پفکی بشه، یک قاشق آرد و یک قاشق ماست به موادش اضافه کنید. از سبزی تازه و خرد شده استفاده کنید. سبزی خشک اصلا خوب نمیشه. تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا پفکی بشه. تابه رو حسابی داغ کنید و بعد روغن رو اضافه کنید. کوکو رو با حرارت ملایم سرخ کنید. برای اینکه کوکو وا نره، بعد از سرخ شدن یک طرف، با احتیاط برش گردونید. موقع سرخ کردن، در تابه رو نذارید تا کوکو خمیر نشه. برای اینکه کوکو خوش عطر بشه، یه حبه سیر رنده شده بهش اضافه کنید.
۴. ترفندهای پخت کتلت خوشمزه
برای اینکه کتلت وا نره، سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کنید و آبشون رو بگیرید. به مواد کتلت کمی آرد سوخاری اضافه کنید تا منسجم تر بشه. گوشت چرخ کرده رو خوب ورز بدید تا چسبندگی پیدا کنه. کتلت ها رو نازک درست کنید تا خوب بپزه و مغز پخت بشه. موقع سرخ کردن، حرارت رو ملایم نگه دارید تا کتلت ها نسوزن. برای اینکه کتلت ها روغن کمتری جذب کنن، قبل از سرخ کردن، اونها رو توی آرد بغلتونید. به مواد کتلت کمی زردچوبه و فلفل اضافه کنید تا خوش طعم تر بشه.
۵. نکته های کلیدی در تهیه سوپ جو
30 نکته طلایی آشپزی از نی نی سایت: تجربیات مادرانه!
جو رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه. مرغ رو با پیاز و ادویه بپزید و ریش ریش کنید. هویج و سیب زمینی رو نگینی خرد کنید. برای لعاب دار شدن سوپ، یک قاشق آرد رو توی کمی آب سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید. در آخر پخت، کمی جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید. اگه سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب مرغ بهش اضافه کنید. برای طعم بهتر، کمی آبلیمو یا آبغوره به سوپ اضافه کنید.
1. رازِ خوشمزگیِ قورمه سبزی: تفت دادنِ حسابی!
قورمه سبزی یه غذای اصیله و همه دوستش دارن. راز خوشمزگیاش توی تفت دادنِ حسابیِ سبزیهاست. صبر کنین تا رنگش تیره بشه و عطرش بلند شه، اونوقت یه قورمه سبزی فوقالعاده خواهید داشت. بعضیها میگن اضافه کردن یه قاشق رب انار طعمش رو عالی میکنه. امتحان کنین!لوبیا رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. از گوشت با چربی کم استفاده کنید و حتماً قبل از اضافه کردن به خورش، تفتش بدید. لیموعمانی رو سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از خاموش کردن به خورش اضافه کنید. اگه قورمه سبزیتون ترش شد، یه قاشق شکر بهش اضافه کنید. یادتون نره که قورمه سبزی هرچی بیشتر بمونه جا افتاده تر و خوشمزه تر میشه.
2. سوپ جو: غذای کامل برای سرماخوردگی!
برای یه سوپ جوی خوشمزه، اول جو رو چند ساعت خیس کنید. از عصاره مرغ خونگی استفاده کنید تا طعمش عالی بشه. هویج و سیب زمینی رو ریز رنده کنید تا زودتر بپزن. اضافه کردن جعفری و گشنیز تازه طعمش رو خیلی بهتر میکنه. اگه سوپتون خیلی غلیظ شد، کمی آب جوش بهش اضافه کنید. برای لعاب دار شدن سوپ، میتونید یک قاشق آرد رو با کمی آب سرد مخلوط کنید و به سوپ اضافه کنید. در آخر، کمی آبلیمو تازه به سوپ اضافه کنید تا طعمش ملس بشه.
3. کتلت: ساده و خوشمزه برای شام!
سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید و آبش رو خوب بگیرید. گوشت چرخ کرده رو با ادویه ها خوب ورز بدید. اضافه کردن یک عدد تخم مرغ به کتلت باعث میشه منسجم تر بشه. کتلت ها رو توی روغن داغ سرخ کنید. برای اینکه کتلت ها روغن کمتری جذب کنن، حرارت رو متوسط نگه دارید. میتونید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید. کتلت رو با نون باگت و گوجه و خیارشور نوش جان کنید!
4. ماکارونی: غذای محبوب همه!
ماکارونی رو طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ و فلفل دلمه ای تفت بدید. به سس ماکارونی رب گوجه فرنگی و ادویه های دلخواهتون رو اضافه کنید. ته دیگ سیب زمینی یا نون لواش یادتون نره!موقع دم کردن ماکارونی، کمی روغن ته قابلمه بریزید تا ته دیگش خوشمزه تر بشه. برای طعم بهتر ماکارونی، میتونید کمی قارچ هم به سس اضافه کنید. ماکارونی رو با سس فراوون و پنیر پیتزا نوش جان کنید!
5. پختن برنج: فوت و فن های یک کدبانو!
برنج رو قبل از پختن خوب بشویید تا نشاسته اضافی اون گرفته بشه. میزان آب برنج باید مناسب باشه تا شفته نشه. برای اینکه برنجتون قد بکشه، کمی آبلیمو بهش اضافه کنید. دم کنی رو حتماً روی قابلمه بذارید تا برنج بخارپز بشه. برای داشتن ته دیگ طلایی و خوشمزه، ته قابلمه روغن فراوون بریزید. اگه برنجتون شور شد، یه تیکه سیب زمینی خام توش بذارید. بعد از پختن برنج، چند دقیقه صبر کنید و بعد اون رو سرو کنید.
6. فوت کوزه گری در پخت کیک اسفنجی!
تخم مرغ ها رو حداقل 30 دقیقه قبل از بهرهگیری از یخچال خارج کنید. آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید. تخم مرغ و شکر رو انقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. مواد خشک رو کم کم به مواد تر اضافه کنید و به آرومی مخلوط کنید. قالب رو چرب کنید و آردپاشی کنید. فر رو از قبل گرم کنید. بعد از پختن، اجازه بدید کیک خنک بشه و بعد از قالب خارجش کنید.
7. مربای آلبالو: ترش و شیرین و خوشمزه!
آلبالوها رو بشویید و هسته هاشون رو جدا کنید. آلبالوها رو با شکر مخلوط کنید و یک شب داخل یخچال بذارید. روز بعد، مخلوط آلبالو و شکر رو روی حرارت ملایم بذارید تا بجوشه. کف روی مربا رو مرتب بگیرید. برای اینکه مرباتون قوام بیاد، چند قطره آبلیمو بهش اضافه کنید. بعد از اینکه مربا خنک شد، اون رو داخل شیشه تمیز بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید. مربای آلبالو رو با نون تست و کره نوش جان کنید!
8. نکته های پخت کوکو سبزی خوشمزه!
سبزی کوکو رو ریز خرد کنید. تخم مرغ ها رو با سبزی و ادویه ها خوب مخلوط کنید. تابه رو روی حرارت ملایم بذارید و کمی روغن داخلش بریزید. مخلوط کوکو رو داخل تابه بریزید و در تابه رو ببندید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، اون رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. برای اینکه کوکو پف کنه، میتونید یک قاشق آرد بهش اضافه کنید. کوکو سبزی رو با نون و ماست نوش جان کنید!
9. طرز تهیه ترشی لیته خوشمزه!
بادمجون، هویج، گل کلم و سیر رو خرد کنید. سبزیجات رو با سرکه و ادویه ها مخلوط کنید. مخلوط رو داخل شیشه تمیز بریزید و سرکه رو تا بالای شیشه پر کنید. شیشه ترشی رو داخل یخچال نگهداری کنید. بعد از چند روز، ترشی لیته شما آماده است. میتونید به ترشی لیته، فلفل سبز تند هم اضافه کنید. ترشی لیته رو با غذاهای مختلف نوش جان کنید!
10. ته چین مرغ: غذای مجلسی و خوشمزه!
مرغ رو با پیاز و ادویه بپزید و ریش ریش کنید. برنج رو آبکش کنید. تخم مرغ، ماست، زعفران و روغن رو با هم مخلوط کنید. برنج رو با مخلوط ماست و تخم مرغ مخلوط کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و نصف برنج رو ته قابلمه بریزید. مرغ ریش ریش شده رو روی برنج بریزید. بقیه برنج رو روی مرغ بریزید و ته چین رو دم کنید.
11. فلافل خانگی: سالم و خوشمزه!
نخود رو از 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. نخود رو با پیاز، سیر و ادویه ها چرخ کنید. به مایه فلافل، کمی جعفری و گشنیز خرد شده اضافه کنید. مایه فلافل رو به شکل گلوله های کوچک در بیارید. فلافل ها رو در روغن داغ سرخ کنید. فلافل ها رو با نون پیتا، گوجه، خیارشور و سس تاهینی نوش جان کنید. میتونید برای طعم بهتر، کمی فلفل قرمز هم به مایه فلافل اضافه کنید.
12. پیتزا خانگی: خوشمزه تر از بیرون!
برای تهیه خمیر پیتزا، آرد، آب، خمیر مایه، شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید. خمیر رو بذارید یک ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه. خمیر رو پهن کنید و روی اون سس گوجه فرنگی بمالید. پنیر پیتزا، قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و مواد دلخواهتون رو روی پیتزا بریزید. پیتزا رو در فر از قبل گرم شده بپزید. پیتزا رو با سس کچاپ و آویشن نوش جان کنید. میتونید از سوسیس، کالباس، مرغ یا گوشت چرخ کرده هم برای پیتزا استفاده کنید.
13. طرز تهیه آش رشته خوشمزه و جا افتاده!
حبوبات (نخود، لوبیا، عدس) رو از شب قبل خیس کنید. پیاز داغ فراوون درست کنید. حبوبات رو با پیاز داغ و آب بپزید. سبزی آش (اسفناج، جعفری، گشنیز) رو اضافه کنید. رشته آش رو اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند. کشک رو اضافه کنید و بذارید آش جا بیفته. آش رشته رو با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کنید.
14. سالاد الویه: نوستالژی و خوشمزه!
سیب زمینی و تخم مرغ رو بپزید و رنده کنید. خیارشور و ژامبون رو نگینی خرد کنید. نخود فرنگی رو اضافه کنید. سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. سس رو به مواد سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سالاد الویه رو برای چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه. سالاد الویه رو با نون تست یا نون باگت نوش جان کنید.
15. مرغ شکم پر: یک غذای شیک برای مهمانی ها!
مرغ رو از داخل و بیرون با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. پیاز، سبزی معطر (جعفری، گشنیز، نعنا)، گردو، زرشک و آلو رو تفت بدید. مواد تفت داده شده رو داخل شکم مرغ بریزید و با نخ و سوزن بدوزید. مرغ رو داخل فر از قبل گرم شده بپزید. میتونید مرغ رو روی گاز هم بپزید. در حین پختن، مرغ رو با کره و زعفران آب کرده مزه دار کنید. مرغ شکم پر رو با برنج و مخلفات نوش جان کنید.
16. قیمه نثار قزوینی: عطر و طعمی بی نظیر!
گوشت قیمه ای رو با پیاز و ادویه ها تفت بدید. برنج رو آبکش کنید. زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال رو تفت بدید. برنج رو با قیمه، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال مخلوط کنید. قیمه نثار رو دم کنید. قیمه نثار رو با مخلفات نوش جان کنید. میتونید کمی گلاب هم به قیمه نثار اضافه کنید.
17. کباب کوبیده: رازهای یک کباب خوشمزه!
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه ها (نمک، فلفل، زردچوبه) خوب ورز بدید. گوشت رو برای چند ساعت داخل یخچال بذارید. گوشت رو به سیخ بکشید. کباب ها رو روی ذغال یا گریل کباب کنید. در حین کباب کردن، کباب ها رو با کره آب شده مزه دار کنید. کباب کوبیده رو با برنج و مخلفات نوش جان کنید. برای اینکه کباب ها از سیخ نریزند، گوشت رو خوب ورز بدید و داخل یخچال استراحت بدید.
18. خورشت فسنجان: غذای اصیل گیلانی!
گردو رو چرخ کنید. پیاز رو رنده کنید و تفت بدید. مرغ یا گوشت رو با پیاز تفت بدید. گردو چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدید. آب انار یا رب انار رو اضافه کنید. شکر رو اضافه کنید (به میزان دلخواه). خورشت رو بذارید جا بیفته.
19. عدس پلو: یک غذای ساده و مقوی!
عدس رو بپزید. پیاز داغ درست کنید. برنج رو آبکش کنید. برنج رو با عدس و پیاز داغ مخلوط کنید. عدس پلو رو دم کنید. عدس پلو رو با کشمش و خرما تزیین کنید. عدس پلو رو با گوشت چرخ کرده یا مرغ هم میتونید سرو کنید.
20. آش جو با کشک: یک آش خوشمزه برای فصل سرما!
جو رو از شب قبل خیس کنید. جو رو با پیاز و آب بپزید. سبزی آش (جعفری، گشنیز، اسفناج) رو اضافه کنید. کشک رو اضافه کنید و بذارید آش جا بیفته. آش جو رو با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید. میتونید کمی گوشت چرخ کرده هم به آش جو اضافه کنید. آش جو با کشک یک غذای کامل و مقوی برای فصل سرماست.
21. حلیم بادمجان: یک غذای خوشمزه و سنتی!
بادمجان ها رو کبابی کنید و پوستشون رو بگیرید. گوشت رو با پیاز و ادویه ها بپزید. بادمجان ها رو با گوشت کوبیده یا میکس کنید. مخلوط بادمجان و گوشت رو روی حرارت ملایم بذارید و کشک رو اضافه کنید. حلیم بادمجان رو با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید. میتونید کمی گردو هم به حلیم بادمجان اضافه کنید. حلیم بادمجان یک غذای خوشمزه و سنتی برای مهمانی هاست.
22. زرشک پلو با مرغ مجلسی: یک غذای شیک و خوشمزه!
مرغ رو با پیاز، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید و بذارید چند ساعت بمونه. مرغ رو در روغن سرخ کنید. پیاز داغ درست کنید و رب گوجه فرنگی رو تفت بدید. مرغ رو به سس اضافه کنید و بذارید بپزه. برنج رو آبکش کنید. زرشک رو با کره و شکر تفت بدید. زرشک پلو رو با مرغ مجلسی سرو کنید.
23. دلمه برگ مو: یک غذای خوشمزه و مجلسی!
برگ موها رو بشویید و چند دقیقه در آب جوش بذارید تا نرم بشن. گوشت چرخ کرده، برنج، سبزی دلمه، لپه، پیاز داغ، ادویه ها و رب انار رو با هم مخلوط کنید. مواد دلمه رو داخل برگ موها بپیچید. دلمه ها رو داخل قابلمه بچینید. آب و روغن رو به دلمه ها اضافه کنید. دلمه ها رو روی حرارت ملایم بپزید. میتونید چند عدد آلو و آلوچه هم بین دلمه ها بذارید.
24. سوپ ورمیشل: یک سوپ ساده و خوشمزه!
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. هویج و سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. مرغ یا آب مرغ رو اضافه کنید. ورمیشل رو اضافه کنید و بذارید سوپ جا بیفته. در آخر کمی جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید. سوپ ورمیشل رو با آبلیمو سرو کنید. این سوپ برای سرماخوردگی خیلی مفیده!
25. کباب تابه ای: یک غذای سریع و خوشمزه!
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز بدید. مخلوط گوشت رو در تابه پهن کنید. تابه رو روی حرارت ملایم بذارید. کباب رو برگردونید تا هر دو طرفش سرخ بشه. کباب تابه ای رو با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. میتونید به کباب تابه ای کمی فلفل دلمه ای هم اضافه کنید. این غذا خیلی سریع و راحته و برای وقتایی که عجله دارید عالیه!
26. حلوا: یک دسر سنتی و خوشمزه!
آرد رو الک کنید و در تابه تفت بدید تا رنگش کمی تغییر کنه. کره و روغن مایع رو اضافه کنید و تفت بدید. شکر و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه. شربت رو به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حلوا یکدست بشه. حلوا رو در ظرف سرو بکشید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید. میتونید کمی زعفران هم به حلوا اضافه کنید. این حلوا برای مراسم های مذهبی خیلی مناسبه!
27. سمبوسه: یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار!
سیب زمینی رو بپزید و له کنید. پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید. سیب زمینی، گوشت، جعفری خرد شده، ادویه ها و فلفل رو با هم مخلوط کنید. مواد رو داخل نون لواش بپیچید و به شکل مثلث در بیارید. سمبوسه ها رو در روغن داغ سرخ کنید. سمبوسه ها رو با سس نوش جان کنید.
28. عدسی: یک صبحانه مقوی و خوشمزه!
عدس رو از شب قبل خیس کنید. عدس رو با آب بپزید. پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. پیاز رو به عدس اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو رو اضافه کنید. عدسی رو با نون تازه سرو کنید. میتونید کمی گلپر هم به عدسی اضافه کنید.
29. میرزا قاسمی: یک غذای شمالی خوشمزه!
بادمجان ها رو کبابی کنید و پوستشون رو بگیرید. گوجه فرنگی ها رو رنده کنید. سیر رو خرد کنید و تفت بدید. بادمجان، گوجه فرنگی، سیر و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید و تفت بدید. تخم مرغ ها رو به میرزا قاسمی اضافه کنید و هم بزنید تا بپزه. میرزا قاسمی رو با نون سرو کنید. این غذا خیلی سریع و راحته و طعم فوق العاده ای داره!
30. املت: یک صبحانه سریع و خوشمزه!
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل بزنید و به تابه اضافه کنید. املت رو بپزید. املت رو با نون سرو کنید. میتونید به املت، سوسیس، قارچ یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید. املت یه صبحانه کامل و سیر کننده است!






